Оваа страница има ограничена поддршка за вашиот прелистувач. Препорачуваме да се префрлите на Edge, Chrome, Safari или Firefox.

Прстени со странични дијаманти

Истражете ја нашата колекција Прстени со странични дијаманти, каде елеганцијата се наоѓа во деталите. Секој прстен од оваа колекција е прекрасно изработен, со помали дијаманти беспрекорно интегрирани по должината на прстенот за да се подобри севкупниот сјај и привлечност на прстенот. Овие странични дијаманти додаваат суптилен сјај, збогатувајќи го дизајнот без да доминираат. Идеални за оние кои го ценат допирот на софистицираност, нашите Sidestone Diamond прстени отелотворуваат безвременска убавина погодна за секоја пригода. Изработени со прецизност и внимание на деталите, овие прстени треба да се чуваат засекогаш

Филтри

Достапност
Цена
 
 
 
-